Piatok 19.10.2018

Polievka: Śošovicová s údeným kolienkom a chlebíkom ,Kurací vývar s rezancami

Menu1: 120/160g Kuracie prsia v nivovej omáčke na zemiakových plackách (obsahuje 1,7)

Menu2: 120/160g Bravčové pečené stehno s dusenou kyslou kapustou,parená knedľa (obsahuje 1,7)

Menu3: 120/160g Hovädzí plátok na viedenský spôsob s praženou cibuĺkou,ryža (obsahuje 1)

Menu4: 120/160g Hermelín v haruĺovom cestíčku,pečené zemiaky v šupke,tatárska omáčka (obsahuje 1,7,3)

Menu5: 120/160g Bravčové karé zapekané s mrkvou,hráškom,kukuricou a pórom posypané syrom,ryža (obsahuje 1,7)

Menu6: 120/160g Kurací steak s broskyňou a syrom ementál,tarhoňa (obsahuje 1,7)